Inschrijven

Wilt u zich inschrijven of aanmelden voor een rondleiding? Dan vragen we u om het contactformulier in te vullen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding. U kunt ons bereiken op: +31 6 38 58 35 27.

Na inschrijving of het aanvragen van een rondleiding (telefonisch of via de website) ontvangt u van ons een intakeformulier. Als wij het intakeformulier van u retour hebben ontvangen, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij u mee door ons prachtige pand en tuinen en zullen we o.a. het intakeformulier met u doornemen. U maakt kennis met De Vier Seizoenen en onze services. U maakt kennis met ons en wij met u. Een wederzijdse klik is uiteraard van groot belang.

Voor een ieder nieuw plekje geldt voor elke leeftijd dat wij, voordat uw kind komt, een kennismakingsgesprek met u aangaan zoals hierboven beschreven.  Ook als u geen vaste, flexibele of weekendovereenkomst afsluit, maar alleen kiest voor alleen onze pre-schoo(VVE) nodigen wij u ook altijd uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Voor onze contactgegevens klikt u hier.