Onze inrichting

Opgroeien in een natuurlijke, knusse omgeving

De Lente, Zomer en Herfst zijn ingericht met een speciaal oog voor onze kleine gasten. Onze inrichting is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke, houten materialen die rust en kindvriendelijkheid uitstralen maar ook stimuleren om te spelen. Al ons meubilair is op kindhoogte waardoor de wereld door uw kind zelfstandig ontdekt kan worden, onder pedagogische begeleiding van ons team. Het is gezellig en knus. Ook de verlichting draagt bij de rustige en serene uitstraling.

In de ouderlounge, de Winter, kunt u zelf een drankje pakken als u uw kind heeft gebracht en/of op komt halen. Een gezellig moment om ook andere ouders te ontmoeten.

Variatie om de ontwikkeling te stimuleren

De inrichting is gevarieerd. Openslaande deuren naar de tuinen geeft een echt binnen-buiten gevoel. Daarnaast kunnen onze gasten heerlijk loungen, tot rust komen en lekker spelen, samen maar ook alleen. Samen ontbijten, lunchen en dineren doen we aan onze grote gedekte tafels. Er is volop ruimte om te klimmen, klauteren en kruipen maar we gaan ook vooral lekker naar buiten.

Verantwoorde en veilige faciliteiten

Ieder seizoen beschikt over dezelfde faciliteiten, zoals toiletten op kindhoogte, commodes, leeftijd-geschikt meubilair voor comfort én beweging en riante slaapruimten met ledikantjes. Genoeg ruimte om te ontdekken maar ook te rusten is heel belangrijk, zeker in de eerste levensjaren. Om lekker te kunnen slapen, slaapt uw kind in een eigen bed in rustige en knusse slaapkamers. Wij kiezen bewust voor “normale” ledikantjes, net zoals thuis. Stapelbedjes en afsluitbare bedden komt u binnen De Vier Seizoenen niet tegen.