Over ons

Als kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf zijn wij in staat om uiterst professionele kinderopvang aan te bieden. Dit doen we met betrokken en bevlogen pedagogisch professionals die zich dagelijks inzetten voor een optimale ontwikkeling van uw kind. Om een kind in alle rust te kunnen laten groeien en bloeien, streven wij naar een vertrouwde, veilige en huiselijke omgeving.

Wij vinden het van groot belang een sfeer te creëren waar uw kind zich emotioneel en fysiek veilig voelt. Dat zijn de eerste voorwaarden om uw kind , onze gast, de gelegenheid te geven zich optimaal te ontplooien. Hierbij denken wij aan de cognitieve ontwikkeling, maar ook aan bijvoorbeeld de motorische en taal/spraakontwikkeling, sociaal emotionele vaardigheden, leren van waarden en normen.

Met de juiste zorg en aandacht voor de natuur zal De Vier Seizoenen aanvoelen als een heerlijke plek die voelt als thuis. Kwaliteit in kinderopvang maken we samen. Samen met ons team, de kinderen en met u. Lees hier meer over onze werkwijze. In ons pedagogisch beleidsplan vindt u onze visie omtrent hoogwaardige zorg. Ons pedagogisch beleid bespreken wij graag met u tijdens een kennismakingsgesprek en de rondleiding.