Ons team

Wij werken met een vast team van ervaren, enthousiaste en bekwame pedagogisch medewerkers. In onze fijne, rustige omgeving krijgt uw kind, onze gast, volop persoonlijke aandacht, warmte en geborgenheid van een teamlid die hij of zij (her)kent. We streven naar één-op-één aandacht. Geen wisselende gezichten, geen onrust, maar juist rust, ritme, reinheid en regelmaat. De Vier Seizoenen zal meteen als thuis voelen.

Ons team besteedt veel aandacht aan het pedagogisch begeleiden van alle verschillende ontwikkelingsgebieden. Uiteraard in goed overleg. Wij houden de ontwikkeling van uw kind nauwlettend bij in Bitcare, ons online systeem waarmee u toegang heeft tot informatie die betrekking heeft op de opvang en ontwikkeling van uw kind. Lees hier meer over Bitcare.

Werken in de kinderopvang vraagt betrokkenheid en inzet. Als team zien wij elkaar dan ook als pedagogisch professionals. Wij zijn continue bezig met zelfontplooiing en professionalisering. We gaan met onze tijd mee, en leren steeds meer of bij over bijvoorbeeld gezonde voeding, (moes)tuinieren, slaapritmes en gespecialiseerde babyverzorging.

Wij werken volgens ons pedagogisch beleid en onze protocollen (bijvoorbeeld ziekte, veilig slapen en ongevallen). Deze documenten liggen ter inzage in De Vier Seizoenen. In ons pedagogisch beleidsplan “Sfeer en beleving in een groene omgeving” kunt u onze visie teruglezen omtrent hoogwaardige verzorging en opvoeding en hoe wij dit in de praktijk brengen. Tijdens het kennismakingsgesprek en de rondleiding besteden wij ook uitgebreid aandacht om ons pedagogisch beleidsplan aan u toe te lichten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.